A A A

LOKALNI FORUM OPĆINE SMOKVICA

19.2.2014. u 10 sati

KINO DVORANA

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko neretvanske županije DUNEA i Općina Smokvica organiziraju lokalni forum u sklopu provedbe projekta MESHARTILITY financiranog iz programa Intelligent Energy Europe. Lokalni forum se temelji na specifičnostima općine Smokvica te predstavlja i analizira potrošnju energenata u područjima obuhvaćenima izrađenim Pregledom emisija CO2 (Baseline Emission Inventory): kućanstvima, javnom sektoru, prometu i uslužnom sektoru.

Cilj je upoznati lokalno stanovništvo s trenutnim energetskim stanjem te ih upoznati s izradom Akcijskog plana učinkovitog gospodarenja energijom (Sustainable Energy Action Plan) koji će ponuditi model energetskog upravljanja za općinu Smokvica.

Lokalni forum će voditi dr.sc. Goran Krajačić (Zavod za energetska postrojenja, energetiku i ekologiju Fakulteta strojarstva i brodogradnje Zagreb).

Pozivamo predstavnike lokalne samouprave, poduzetnike, predstavnike civilnog sektora te pravne i fizičke osobe zainteresirane za tematiku energetike da nayoče ovom forumu 19.2. u Kino dvorani u Smokvici s početkom u 10:00 sati.

{fcomment lang=191}